Technieken

Ik ben een door Anbos erkend gediplomeerd Visagiste die met u mee denkt en in staat is om aan uw wensen te voldoen.

BeautifulYou Visagie is gespecialiseerd in diverse make-up technieken:

  • Het wegwerken van oneffenheden op de huid zoals acne, of het wegwerken van een vervelend litteken is mogelijk om (zover mogelijk) te camoufleren.
  • Kleine ogen optisch laten vergroten, of grote ogen optisch laten verkleinen. Ideaal voor brildragende.
  • Een rijpere huid heeft vaak te maken met fijne en diepere lijntjes. D.m.v. het juist aanbrengen van  camouflage én de juiste foundation geeft  een schitterend resultaat.
  • D.m.v. schaduw shapen (is bepaalde gedeeltes van het gezicht naar de achtergrond brengen, ofwel verkleinen). of highlight shapen (is bepaalde gedeeltes van het gezicht naar voren halen, ofwel vergroten) het gelaat in balans te brengen. Deze techniek is uitermate geschikt voor o.a. fotoshoot.

Van een Dag make-up tot een Glamour make-up.
Foto make-up, Thema make-up, Bruids make-up, Tv/Film make-up, Donkere huid make-up, Rijpere huid make-up.

BeautifulYou Visagie weet als geen ander dat we in ons vak aan een strak tijdschema vast zitten, Beautifulyou Visagie is in staat in een korte tijd een goede langhoudende make-up aan te brengen.

Trouwen

Proficiat je gaat trouwen en wilt er op deze dag TOP uitzien! Beautifulyou Visagie gaat jou wensen in vervulling brengen. Samen met jou gaan we overleggen wat je belangrijk vind, dat doen we door middel van een proef make-up. Tijdens de proef make-up stemmen we samen de Bruids make-up af op je wensen, de bruidsjurk, de kleuren van je boeket. Het belangrijkste is dat jij je prettig voelt op deze bijzondere dag.

Vindt je het belangrijk dat je make-up wordt bijgewerkt gaande weg de dag, of wil je ´s avonds op je feest een wat zwaardere make-up opgebracht hebben dan wil ik dat graag voor je verzorgen. Je hebt dan één aanspreek punt voor je gehele look.

 

Heeft u speciale wensen laat het mij dan weten, ik kan u deskundig adviseren.